Jouw AMS ervaring op maat!

Maatwerk en aanvullende service

Geen bedrijf is hetzelfde, dus is geen AMS inrichting hetzelfde, ongeacht het gekozen servicepakket. AMS wordt altijd volledig ingericht rondom de structuur van jouw organisatie. Bekijk de mogelijkheden om jouw AMS omgeving naadloos aan te laten sluiten op jouw bedrijf.

Geen AMS omgeving is hetzelfde

Maatwerk en aanvullende service

Naast de verschillende modules, biedt BMD AMS veel ruimte voor maatwerk. Dankzij deze uiteenlopende mogelijkheden is AMS geschikt voor alle branches en iedere bedrijfsgrootte.

 1. AMS app

  Altijd inbegrepen voor (Android en Apple) smartphone en tablet. De app maakt inspecties en meldingen eenvoudiger dan ooit.

 2. Meertalig AMS

  AMS is in het Nederlands en Engels te gebruiken. Op zoek naar een aanvullende taal? Door de inrichting van AMS is dit altijd mogelijk.

 3. Uitvoering RI&E

  Risico-inventarisatie en -evaluatie uitgevoerd door een specialist van BMD Advies, inclusief plan van aanpak.

 4. Toetsing RI&E

  Een nieuwe RI&E of deze zelf uitgevoerd? Bij een toetsingsplicht kent BMD Advies de nodige gecertificeerde partners voor toetsing.

 5. Whitelabel en integratie

  Voor grote, internationale organisaties: een eigen logo in het AMS. Ook een directe link vanuit bijvoorbeeld het intranet is mogelijk.

 6. Aanvullende services

  Een of meerdere specialisten die over je schouder meekijken? De adviseurs van BMD Advies staan voor je klaar! Ook voor training.

Benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van BMD AMS voor jouw bedrijf? Neem contact op!
Contact opnemen

Vragenlijsten

Tevreden met de vragenlijsten waarmee wordt gewerkt? Bestaande lijsten zijn 1-op-1 te digitaliseren in AMS, zo werk je met bekende methodes op een nieuwe, moderne manier.

Verandert de situatie van jouw organisatie of de wetgeving waaraan moet worden voldaan? Voor veel scenario’s bestaat er al een vragenlijst die aansluit. Zo hoef je het wiel geen tweede keer uit te vinden.

 

Voorbeelden van vragenlijsten:

 • Agressie en geweld
 • Beeldschermwerk
 • Fysieke risico’s
 • Checklist VCA
 • Machineveiligheid
 • Magazijn
 • PSA
 • Werken op hoogte
 • Covid-19
Weten wat AMS voor jou kan doen?

Plan een demo!

Laat je vrijblijvend meenemen in de mogelijkheden van AMS door onze adviseur! Neem contact op om een demo in te plannen bij een van onze adviseurs.

Neem contact op