Werk slimmer en sneller!

AMS app

De AMS app zet je in voor meldingen, (medewerkers)onderzoek, rondgangen en audits. Met mobiel of tablet heb je altijd een directe lijn met jouw AMS-omgeving. Geen indirecte registratie meer op papier, maar direct in AMS verwerken, dát is slimmer werken.

In ieder servicepakket is de AMS app kosteloos inbegrepen.

Directe verbinding met de werkvloer

App modules

De AMS app is een directe verbinding tussen de werkvloer en AMS. Waar je ook bent: met mobiel of tablet voeg je gemakkelijk informatie toe aan AMS.

Afhankelijk van het door jou gekozen servicepakket zijn de volgende modules actief in de app:

  1. Plan van aanpak

    Via de app voeg je eenvoudig acties toe of rond je deze af en als het nodig is met foto. De actie wordt gesloten, wat real time inzichtelijk is in AMS.

  2. Ongevallen en incidenten

    In de app zijn gevaarlijke situaties, ongevallen en incidenten gemakkelijk te melden. De app maakt het laagdrempeliger voor werknemers om (anoniem) een melding te maken, wat bijdraagt aan de meldingsbereidheid.

  3. Vragenlijsten

    In de app zijn bestaande vragenlijsten direct in te vullen, zoals veiligheidscontrolelijsten en actualisatie RI&E, werkplekinspecties of kleine enquêtes onder werknemers. Uitkomsten en acties staan meteen in AMS.

Real time meldingen en bevindingen verwerken

Voordelen van de AMS app

Een smartphone is binnen handbereik en daarmee ook de AMS app. Informatie gaan niet verloren omdat een melding daar en op dat moment is te maken.

Geen dubbele verwerking

Door rondgangen, vragenlijsten, meldingen en maatregelen rechtstreeks in de app te verwerken, ben je in één keer klaar. Bevindingen indirect vastleggen op papier om deze later in een systeem, Excellijst of rapport over te typen is verleden tijd. Staat het in de app? Dan staat het in AMS.

Beeldmateriaal toevoegen

Een potentieel risico of een bevinding tijdens een rondgang? Een melding in de app maak je compleet met beeldmateriaal. Zo kan de toelichting korter en heeft de verantwoordelijke actiehouder een goed beeld van de situatie. Ook als er een genomen maatregel wordt verwerkt.

Geautomatiseerde opvolging

Een actie die voortkomt uit een melding of bevinding vanuit de AMS app is niet anders dan andere acties. De nieuwe actie komt rechtstreeks bij de verantwoordelijke actiehouder terecht en zijn meteen te vinden in het plan van aanpak in jouw AMS omgeving.

Weten wat AMS voor jou kan doen?

Plan een demo!

Laat je vrijblijvend meenemen in de mogelijkheden van AMS door onze adviseur! Neem contact op om een demo in te plannen bij een van onze adviseurs.

Neem contact op

Ook interessant

Waarom je vaker je mobiel zou moeten gebruiken op werk – AMS app

In dit blog lees je waarom je mobiel met behulp van de AMS app wél bijdraagt aan aan productiviteit en veiligheid op de werkvloer.

Lees verder
Waarom een arbomanagementsysteem?

De Arbowet verplicht het om op een gestructureerde manier aandacht te besteden aan arbeidsomstandigheden. Een arbomanagementsysteem ondersteunt hierbij.

Lees verder
Maak jouw plan van aanpak digitaal

Hoe goed heb jij inzicht in openstaande, lopende en afgeronde acties? Het kan makkelijker met een digitaal plan van aanpak!

Lees verder