Module uitgelicht

Management­informatie

De module managementinformatie is inbegrepen bij alle servicepakketten van BMD AMS. Rapporteren over de stand van zaken rondom klachten, incidenten, acties en nog veel meer is nog nooit zo makkelijk geweest.

Managementinformatie

Organisatie breed overzicht

De module managementinformatie is inbegrepen bij ieder servicepakket van BMD AMS. Door goed gebruik van het systeem zijn je rapportages al af voordat je weet dat ze nodig zijn, met één druk op de knop.

Iedere organisatie is verschillend, dus geen AMS-omgeving is hetzelfde. AMS wordt op basis van de bestaande organisatiestructuur ingericht, managementinformatie is ook in deze structuur te genereren en aangemaakte organisatie-eenheden zijn te vergelijken.

Voor iedere organisatie is deze module een uitkomst. Voor HR, OR, management, directie, arbodienst en toezichthouders is alle relevante informatie toegankelijk. Bijvoorbeeld voor incidenten, klachten, bijna-ongevallen en de opvolging van acties uit het Plan van Aanpak is een rapportage te genereren.

Managementinformatie

Gemelde incidenten kunnen zowel handmatig als automatisch worden gerapporteerd. Voor management en preventiemedewerkers is het makkelijk om organisatie-eenheden op de hoogte te houden zoals locaties en afdelingen, maar ook HR, MT, directie, OR en arbodienst. Incidentenrapportages worden over een gekozen periode samengesteld op basis van aantal, locatie en soort incident. Ook wordt het vergelijken van verschillende organisatie-eenheden makkelijk.

AMS app

Vanaf smartphone of tablet kan de melder rechtstreeks urgente gegevens invoeren, indien nodig met beeldmateriaal. Zo kan er op ieder moment en vanaf iedere locatie een melding worden gedaan van een (bijna-)ongeval of incident. Staat het in de app? Dan staat het in AMS. In één tel kan de opvolging beginnen.

Terug naar alle modules