Video

Werk sneller met filters en bronnen in AMS

Overzicht houden in jouw QHSE acties is een uitdaging. Filters worden al veel gebruikt in AMS. Zo kun bijvoorbeeld gemakkelijk zien of acties uit het plan van aanpak worden opgevolgd of binnen welke onderwerpen er veel acties open staan. 
 
Maar wat we nog niet veel zien is het gebruik van filteren op basis van bron. Zo kun je onderscheid maken van acties die van een specifieke module of locatie vandaan komen. 
 
In deze video legt collega Ralph uit hoe filters werken en hoe je zelf in jouw AMS omgeving een bron aan kunt maken. Zo borg je inzicht in gecentraliseerde QHSE acties! 

Ook slimmer werken?

Laat je vrijblijvend meenemen in de mogelijkheden van AMS door onze adviseur! Neem contact op op een demo in te plannen bij een van onze adviseurs.

Ook interessant

6 tips om het veiligheidsbewustzijn binnen jouw organisatie te vergroten

Werkprocessen veranderen, werkplekken afschermen, beschikbare persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) of spiegels ophangen. Deze maatregelen hebben alleen weinig zin wanneer het veiligheidsbewustzijn bij collega’s laag is. In deze blog geven we jou 6 tips om het veiligheidsbewustzijn te verhogen.

Lees verder
Video | Restrisico’s: ben je écht klaar met maar 1 maatregel?

Een actie in BMD AMS opgevolgd? Goed bezig! Maar soms is een enkele maatregel niet voldoende. In de video ontdek je in 5 minuten hoe je aan de slag gaat met restrisico's in AMS

Lees verder
Webinar | Basisvaardigheden AMS

Collega Sjoerd Lemereis neemt je tijdens dit webinar mee door de basis van AMS.

Lees verder