Digitale RI&E

Het digitaliseren van jouw RI&E

Worden acties die voortkomen uit een plan van aanpak vergeten in de waan van de dag? Wil jij ook slimmer werken en meer overzicht? Vergeet Exellijsten, werk efficiënter en maak jouw RI&E dynamisch met een digitale aanpak.

Structureel aan de slag met jouw PvA

Vanuit de Arbowet ben je verplicht om doorlopend aandacht te besteden aan een veilige en gezonde werkplek. Je moet dus beleid voeren met focus op het welzijn van werknemers, gezondheid en veiligheid.

Maar met beleid alleen kom je er niet. Laat jouw riscio-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) en plan van aanpak niet verstoffen in je bureaulade. AMS helpt hierbij, ga gestructureerd aan de slag met jouw RI&E en plan van aanpak.

Professionaliseer jouw QHSE aanpak!

Een digitale risico-inventarisatie en evaluatie

BMD AMS is een digitaal platform voor gebruiksvriendelijke borging van alle QHSE- en preventiezaken. Een goed arbomanagementsysteem valt of staat met de inrichting, deze is altijd opgebouwd rondom de bestaande organisatiestructuur. Geen organisatie is hetzelfde, dus geen AMS omgeving is hetzelfde.

Welk servicepakket ook aansluit op jouw organisatie, je krijgt nooit een oplossing waar niet naar om wordt gekeken.

Waarom een digitale RI&E?

Dynamisch Plan van Aanpak

Acties die voortkomen uit jouw RI&E worden gekoppeld aan de juiste actiehouders. Ook losse acties buiten de RI&E om of op basis van andere (bestaande) vragenlijsten zijn gemakkelijk toe te voegen. Deze ontvangen een e-mail met een melding van een openstaande actie en beschrijving. Actie of maatregel uitgevoerd? Vul de datum van afronding in en het is vastgelegd. Afgeronde acties zijn altijd terug te vinden.

Managementrapportages met één klik

Met AMS module Managementinformatie kan je ook rapportages genereren. Je kunt hierbij filteren op acties, status, planning, document, hoofdstuk, organisatie-eenheid, risicoklasse en verantwoordelijke actiehouder. Daarnaast kan je instellen om bepaalde rapportages periodiek vanuit AMS te laten versturen naar jouw collega’s.

Overal up-to-date

AMS is webbased, dat betekent dat jouw AMS-omgeving altijd en overal bereikbaar is zolang je over een internetverbinding beschikt. Maak je gebruik van de AMS App? Dan heb je altijd op afstand een directe verbinding met jouw AMS omgeving. Een rondgang, audit, melding of vragenlijst vul je op afstand in, en het staat direct in jouw AMS omgeving en kan de opvolging direct beginnen.

Bekijk ons webinar

AMS is meer dan een digitale RI&E

BMD AMS is niet alleen het systeem voor jouw RI&E en PvA. Inmiddels is AMS een volledig QHSE systeem om acties te centraliseren, borgen en op te volgen vanuit een systeem.

Je krijgt een goed beeld van de mogelijkheden in ons webinar over AMS. Hierin vertelt collega Sjoerd Lemereis alles over de basis van het systeem.

Bekijk het webinar

Succesverhalen van onze klanten

Aalberts IPS | Hogere bewustwording in de organisatie

Meldingen maken via intranet en makkelijker rapporteren. Bekijk de oplossing voor Aalberts IPS.

Lees verder
Syngenta | Eén centraal systeem aan de kern van de HSE-operatie

Van individuele actielijsten naar één systeem en meer inzicht. Lees over de ervaring van Syngenta.

Lees verder
Wolfswinkel | Werkplekinspecties digitaal en op afstand

Ontdek in deze case hoe Wolfswinkel haar werkplekinspecties op locatie heeft gedigitaliseerd met behulp van AMS en het inzetten van de AMS app!

Lees verder